Crowdfundingen er slut. Bogen er i trykken!

For to uger siden sluttede crowdfunding-kampagnen til min bog “Følelsen af demokrati”. 101 personer har støttet og været med til at gøre den endnu bedre. Dertil kommer, at to organisationer har benyttet muligheden for at købe “Følelsen af demokrati”-workshops til kampagnepris bagom Kickstarter. Så i alt har kampagnen rejst næsten 40.000 kroner og solgt i omegnen af 150 bøger – før bogen overhovedet er udkommet! 🤩

Og nu er bogen endelig gået i trykken – tidsnok til, at vi kan få den i hånden til vores pre-release for alle, der støttet crowdfundingen torsdag d. 20. april kl. 15. TAK til alle, der har støttet, delt og heppet. Nu glæder jeg mig bare til, at I kan få mulighed for rent faktisk at læse bogen.

Den officielle udgivelsesdato er tirsdag d. 2. maj. Så spred gerne ordet til andre, som du tænker kunne have glæde af en bog om demokrati som deltagersport. ✌️

Leave a Reply