Fuld fart på 2024

Jeg har startet 2024 med fuld fart på. Jeg har slet ikke har nået at dokumentere det undervejs, så her kommer en hurtig opsamling:

I januar var jeg lokalt bindeled og projektleder for Black Elephant‘s “Nordic Launch” i Klub, hvor over 80 vidt forskellige mennesker mødtes og prøvede at deltage i projektets centrale “parade”-samtalekoncept.

Jeg har støttet elevrådet på Hvidovre Gymnasium & HF med at udvikle og afholde en kulturdag, hvor eleverne selv bestemte rammerne for en temadag, hvor de fejrede og udforskede alle de forskellige etniske kulturer, der er repræsenteret blandt skolens elever.

Jeg har deltaget i Bibliotekschefforeningens årsmøde, dels i en samtale om demokratisk tillid og selvtilid med caspar eric og Iben Maria Zeuthen, dels med en slagkraftig workshop om demokratisk værtskab sammen med Mie Hein Jørgensen.

Og endelig har jeg sammen med dreamteamet fra Sager der Samler Paul Natorp, Kristin Birkeland og Morten Daus-Petersen udviklet og afholdt to fuldt besatte og meget vellykkede masterclasses i demokratisk værtskab i hhv. Aarhus og Roskilde. Og vi har meget mere godt i støbeskeen!

Nu er der lidt luft i kalenderen igen, så hvis du står med freelance-opgaver eller projekter, der drejer sig om demokratisk værtskab, engagement og åbne og ligeværdige samtaler, så lad os drikke en kop kaffe! 😀

Leave a Reply