Bogen er udkommet – sådan næsten da!

Den 2. maj udkom bogen officielt. Eller næsten da. For der har ikke været nogen medier, der har benyttet de anmelder-eksemplarer, som vi har sendt ud, til rent faktisk at skrive en anmeldelse. Eller på anden måde lave nogen foromtale. Og måske er det i virkeligheden meget heldigt, for det viser sig, at det faktisk er noget nær umuligt at købe bogen lige nu. 😅

Sagen er, at mit forlag Ordskælv her i foråret har slået sig sammen med sine nordiske søsterorganisationer Ordskjelv (NO), Ordskalv (SE) og Orðskjalfti (IS). for at stifte det fælles-nordiske Ordskælv Forlag. Men denne udvidelse af den kollektive ejerkreds har desværre vist sig at betyde, at Ordskælv pt er fanget i en proces med høje dokumentationskrav for at sikre at alle hvidvaskningsregler overholdes. Og ind til det er gået i orden, kan det nye Ordskælv Forlag ikke få et kontonummer.

Og uden kontonummer kan Ordskælv ikke rigtigt sælge nogen bøger. Webshoppen virker ikke. Og forlaget kan ikke oprette bogen på Bogportalen.dk, som er boghandlernes fælles database for indkøb af bøger. Så derfor kan man heller ikke finde bogen på Saxo.dk eller andre af de steder, hvor folk almindeligvis køber bøger.

Jeg ved ikke helt om det er til at grine eller græde over. Men kort sagt betyder det, at den eneste måde at købe bogen på er ved at købe den direkte af mig:

Overfør 300 kr. via MobilePay direkte til Andreas Lloyd på 30253049, og send en SMS på samme nummer med din adresse, telefonnummer og mail-adresse. Så sender jeg dig et eksemplar af bogen. Prisen inkluderer forsendelse. (Ordskælv kan eftersende faktura, når deres system kører igen).

Og så håber jeg, at Ordskælv hurtigt får orden i sine systemer, så man rent faktisk kan købe bogen på almindelig vis.

Leave a Reply