Følelsen af demokrati lever endnu

Det tog sin tid, men nu er min bog “Følelsen af demokrati” langt om længe at finde på Saxo.com og alle andre steder, hvor du plejer at købe dine bøger (det er en lang historie 😅).

Du kan også låne bogen på biblioteket. Bogen har nemlig også fået en meget fin lektørudtalelse:

“Med et alsidigt og nærværende sprogbrug samt interessante referencer fra intellektuelle fører Lloyd sin læser tæt på kernen i demokratiets rum. Ønsker man at skabe forandringer men ikke helt ved hvordan, så er bogen oplagt.”

Hvis du allerede har læst bogen og kunne lide den, så vil det være en stor hjælp, hvis du vil anbefale den, så den kan nå ud til endnu flere læsere. Du kan fx lave en kort anmeldelse her på Saxo – eller andre steder, hvor du køber dine bøger.

Tak for hjælpen. ✌️

Leave a Reply