65% financieret! // Bogen tager form // Lyt til et uddrag som podcast

På bare 14 dage er vi nået to tredjedel af vejen mod vores crowdfunding-mål på 25.000 kr. Tusind, tusind tak til alle, der har bidraget. ❤️
Men det er ikke bare pengene. Igennem de sidste to uger har jeg fået så mange rørende beskeder fra nogle af de mange folk, som jeg har været i fællesskab med gennem de sidste 15 år. Beskeder, der bekræfter min oplevelse af, hvor særligt det, vi skabte sammen, var. Det gør mig så stolt og glad – både over at kende jer, og over at kunne fortælle en del af vores fælles historie.
Bogen tager form
I disse dage er Ordskælvs grafiker Mie Frey Damgaard i fuld sving med at udvikle bogens grafiske udtryk, og nu kan jeg løfte sløret for, hvordan forsiden kommer til at se ud:

Forsiden er båret af et gennemgående grafisk element, der også er en bærende del af bogens fortælling om demokrati: En boblende surdejskultur, der skal fodres, næres og bruges for at leve videre og kunne blive overleveret til kommende generationer.
Lyt til en forsmag på bogen
Fra starten af har jeg lagt et uddrag af bogens indledning op, så alle kan læse med og få en fornemmelse af bogens sprog og tone. Men jeg ved godt, at det er de færreste, der lige får sat sig ned og læst en PDF med 9 tætskrevne A4-sider på deres computer eller telefon. Så derfor har jeg nu indlæst uddraget som en podcast.
Du kan finde den på Apple Podcasts, Spotify og en række andre podcasting-platforme, så du kan høre det lige dér, hvor du plejer at høre podcasts. 👂

Så hvis du vil gøre én ekstra ting for at få denne bog ud over rampen, så del denne podcast med en demokrati-interesseret ven – eller en demokratisk nybegynder, der lige har brug for at vide, at de ikke er alene.  😊

Leave a Reply