Hele historien om Borgerlyst

I dag udkommer vores nye bog “Borgerlyst – en projektbiografi” – det er den endelige opsamling på alle de erfaringer, som vi har gjort os gennem fem år med Borgerlyst.

Det første oplag af den oprindelige Borgerlyst-bog blev udsolgt for et par år siden. Og det føltes forkert bare at genoptrykke den, for den var skrevet i nutid, sitrende fuld af al den øjebliksspænding og begejstring, der kommer af at være midt i et projekt og se masser af nye muligheder, idéer og forbedringspotentialer.

Der var brug for at gennemskrive den. Rette nutid til datid, samle op på vores erfaringer og afrunde hele historien om Borgerlyst. Så derfor satte Nadja og jeg os sammen i vinterferien og tog hul på at gennem-skrive og -redigere den oprindelige bog, så den kunne stå mere tidløst og fremtidssikret – til forhåbentlig mange genoptryk.

Det viste sig hurtigt at være en meget større mundfuld, end vi først havde tænkt. Og hele processen blev fint dokumenteret af Rasmus Holm i en serie små film om processen. Filmene giver et finurligt indblik i Nadjas og mit samspil og samarbejde, og hvilken betydning Borgerlyst har haft for en nysgerrig, ung mand som Rasmus.

Leave a Reply